De zorg voor een gezonde huid stopt niet bij de behandelingen in mijn praktijk. Het gebruik van de juiste  producten thuis zorgt voor de meest optimale resultaten. Daarom adviseer ik natuurlijke minerale make-up van jane iredale.

jane iredale producten zijn bijzonder dankzij hun zuivere gezonde ingrediënten van de hoogste kwaliteit. De producten zijn op basis van mineralen en bevatten vitamines, antioxidanten en botanische extracten die je huid verzorgen, beschermen én kalmeren. jane iredale brengt je de ideale gezonde make-up om je natuurlijke schoonheid tot haar recht te doen komen. Makkelijk aan te brengen, met een mooie dekking en een fijne textuur.

Al 25 jaar lang maken zij de meest zuivere make-up voor jouw huid. Hun doel blijft nog steeds onveranderd: het zelfvertrouwen van onze consumenten stimuleren door een gezonde kwalitatieve make-up aan te bieden die tegelijk de huid verzorgt én beschermt. jane iredale producten zijn bijzonder dankzij hun samenstelling: zuivere minerale ingrediënten verrijkt met vitaminen, antioxidanten en botanische extracten. De samenstelling van de producten is zo natuurlijk, eenvoudig én doeltreffend mogelijk. Wie de ingrediënten bekijkt, zal ontdekken dat jane iredale geen synthetische geur- en kleurstoffen, chemische bewaarmiddelen of vulmiddelen zoals talk gebruikt. Het is belangrijk dat je exact weet wat je op je huid aanbrengt.

Bent u geïnteresseerd in deze behandeling? Maak dan een afspraak!