De Dermaroller ™ therapie is een micro-chirurgische needling behandeling. Een procedure die de huid aanzet zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuwe collageen en elastinevezels.

Dermaroller ™  microneedling behandeling geeft prachtige resultaten bij o.a. grove poriën, acne en atrofische littekens, verouderde en zonbeschadigde huid, rimpels en lijntjes. Ook striae en andere littekens op het lichaam kunnen behandeld en verbeterd worden. Voor optimaal resultaat zijn 2 à 3 behandelingen het advies. Bij diepere littekens kan dit mogelijk 5 à 6 behandelingen zijn. De behandelingen worden met tussenposes van 8 tot 12 weken toegepast.

Dermaroller

In mijn praktijk zal een Dermaroller ™ therapie niet de eerste keuze zijn tot het verbeteren van de huid. Eerst moet de huid gezond en in goede conditie zijn. Ook moet het lichaam beschikken over voldoende bouwstoffen zodat een mooi weefselherstel en het maximale resultaat uit de behandeling gehaald kan worden.

Met de behandelingen van PRIORI® en HYDRAFACIAL™  bereid ik de huid optimaal voor op de Dermaroller ™  microneedling behandeling. Met de Nutricosmetics van LavieSage wordt van binnenuit de gezondheid van lichaam en huid verbeterd en de nodige bouwstoffen aangeleverd die de huid nodig heeft tijdens de Dermaroller ™  microneedling behandeling.

Dermaroller-voor-na

Dermaroller-voor-na

Met de Home Dermaroller®  kunt u nog meer resultaat bereiken naast de professionele behandelingen in mijn praktijk. Door de roller in combinatie met de juiste huidverzorgingsproducten te gebruiken worden werkstoffen maar liefst 200 x beter opgenomen!

Zichtbare resultaten bij:

Veroudering van de huid  Door toepassing van de Home Dermaroller® wordt de huid weer actief gemaakt waardoor dode huidcellen verwijderd worden, de huid een gezondere en frissere uitstraling krijgt, zachter aanvoelt en een fijnere structuur krijgt.

Acne  De oorzaak van huidaandoeningen met onstekingen zoals acne zijn vaak geblokkeerde kanalen van de talg-en zweetklieren door dode huidcellen. De fijne naaldpuntjes zullen deze “blokkades”doorbreken. Indien er sprake is van actieve acne ( met papels en pustels ) is het verstandig eerst uw huid in mijn praktijk te laten behandelen.

Huidbeschadigingen  De Home Dermaroller® zorgt ervoor dat de huid weer herstelt en de beschadigingen zoals bijvoorbeeld littekens minder zchtbaar worden.

Hyperpigmentatie  Huidverkleuringen kunnen verminderen door wekelijks de Home Dermaroller®  thuis te gebruiken in combinatie met producten voor de pigmentgevoelige huid.

Prijzen

Dermaroller ™  microneedling behandeling gezicht en hals € 350,00

Dermaroller ™  microneedling behandeling gezicht tot kaaklijn € 250,00

Dermaroller ™  microneedling behandeling voor Littekens, per stuk, 15 minuten behandeltijd  € 85,00

Dermaroller ™  homeroller behandeling t.w.v. € 59,00 GRATIS bij aankoop van een Dermaroller ™  Homekit

Dermaroller ™  Homekit  € 139,00

Dermaroller ™  Beauty Mouse®  € 122,00

Bent u geïnteresseerd in deze behandeling? Maak dan een afspraak!