Rosacea is een steeds vaker voorkomende huidaandoening in het gelaat die vooral bij mensen met een lichtgekleurde huid voorkomt. Het kenmerkt zich door rode, ontstoken vlekken op de wangen, neus, kin, en voorhoofd. In deze rode gebieden kunnen ook puistjes ontstaan. Typisch zijn de zichtbaar vergrootte bloedvaatjes, ook wel teleangiëctasieën genoemd. Rosacea wordt meestal veroorzaakt door meerdere interne en externe factoren.

Voor de behandeling van Rosasea heb ik een zorgvuldig afgestemd programma ontwikkeld waarin de verschillende interne en externe factoren worden aangepakt en de huid terug gezond kan zijn.

Rocacea behandelprogramma

Kies voor het Rosacea behandelprogramma waarin thuisverzorging, nutricosmetics en salonbehandelingen stapsgewijs de huid verbeteren.

Het Rosacea behandelprogramma start met een gratis intakegesprek inclusief huiddiagnose met de Skinscanner. Een op uw huid afgestemd behandelprogramma wordt uitgewerkt en u start met de thuisverzorgingsproducten van  PRIORI® en/of HYDRAFACIAL™  en LavieSage zodat de huid kan wennen aan de huidverbeterende ingrediënten. Na 2 weken is de huid gewend aan de ingrediënten en kan de kuur van behandelingen beginnen (4 tot 6 behandelingen in 6 weken tijd). Vervolgens wordt het behaalde resultaat onderhouden met gemiddeld 1 behandeling per 4 weken.

Zodra de gezondheid van de huid is bereikt is het mogelijk om eventuele littekens en/of de grove poriën te behandelen met Dermaroller™ therapie in de praktijk en/of thuis.

Kies voor het Rosacea jaarplan en geniet van de voordelen van gespreid betalen en Priveleges zoals korting op Nutricosmetics, bonusbehandelingen en kortingen.

Wat is Rosacea?

Rosacea is een huidprobleem die gekenmerkt wordt door roodheid in het gelaat bij volwassenen vanaf 30 jaar. Opvallend zijn de kleine haarvaatjes in het gelaat, meestal op de wangen (couperose) maar kunnen ook voorkomen op de kin en neus. Rosacea kent rustige periodes en periodes waarin het heftig opspeelt.  Rosacea kan gepaard gaan met puistjes en wordt dan ook wel acne rosacea genoemd, het heeft echter met acne weinig te maken.

Bij Rosacea kan voeding een rol spelen, hete dranken of eten in het algemeen kunnen een rosacea-flush (de bloedcirculatie wordt bevorderd waardoor de huid er roder uit gaat zien) uitlokken. Voorbeelden zijn wijn en gekruid eten. Vraag in mijn praktijk naar de brochure voedingsadviezen bij huidproblemen.

Vermijd daarnaast overmatig zonlicht, stress, boosheid en schaamte, extreme temperatuursverschillen zoals bij sauna, hete baden, koud weer en wind en intensieve training.

Prijzen

Rosacea jaarplan v.a.                        €   90,00 per maand

LavieSage Rocacea jaarplan           € 148,00 per maand

Rosacea behandeling v.a.               €   60,00

Bent u geïnteresseerd in deze behandeling? Maak dan een afspraak!