De zorg voor een gezonde huid stopt niet bij de behandelingen in mijn praktijk. Het gebruik van de juiste  producten thuis zorgt voor de meest optimale resultaten. Daarom adviseer ik mijn praktijk natuurlijke minerale make-up zonder overbodige ingrediënten die de huid kunnen belasten. Alle producten zijn vrij van talk, oliën, wassen, parfums, kleurstoffen, conserveermiddelen en andere (petro)chemische of synthetische stoffen die de huid kunnen verstoppen en irriteren. Met fresh Minerals, Bemineral en Coffeeberry  Perfecting Minerals heb je de keuze uit vele prachtige producten.

freshMinerals bevatten hoogwaardige kwalitatieve ingrediënten van natuurlijke mineralen en pigmenten. In het assortiment oog- en lippotloden, oogschaduw en lipglosses.

beMineral is een complete lijn make-up producten met Dierproefvrij certificering. De foundation poeders passen zich aan aan de natuurlijke huidskleur en bevatten een SPF 15. beMineral biedt een ruime keuze in tijdloze en trendy oogschaduwtinten, rouge en bronzers.

CoffeeBerry ® Perfecting Minerals zijn 100% natuurlijk en passen zich volledig op de huid aan en worden gebruikt om de huid te voorzien van een natuurlijke foundation die de huid egaliseert en oneffenheden camoufleert. De huidverzorgende minerale make-up met het CoffeeBerry ® extract beschermt de huid zowel tegen schadelijke vrije radicalen, als de schadelijke UVA en UVB stralen van de zon.

Het CoffeeBerry ® extract heeft een gunstig effect op bruine pigmentatie, roodheden, fijne lijntjes en rimpeltjes en droge huid. CoffeeBerry ® Natureceuticals™ Perfecting Minerals zijn verpakt in eco-vriendelijke potjes, gemaakt van Ingeo Plastic, een biologisch afbreekbare plasticsoort op basis van plantaardige grondstoffen.

Bent u geïnteresseerd in deze behandeling? Maak dan een afspraak!