Geen huid is hetzelfde, daarom adviseer ik om voor aanvang van de eerste behandeling een intake gesprek in te plannen. Tijdens het intake gesprek wordt een huiddiagnose met de Skinscanner gemaakt en gekeken naar uw huidwens. Waar wilt u de huidverbeterende behandelingen op richten? Heeft u een droge, vale huid? Een onzuivere huid en/of acne? Eczeem, Rosacea, Psoriasis? Littekens? Last van pigmentvlekjes? Rimpeltjes en lijntjes?

In mijn praktijk werk ik met de merken Circadia   ENVIRON®   HydraFacial™   CHRISTINA      Pluryal®Mesoline  en kan voor ieders individuele behoefte een passende behandeling en thuisverzorging aanbieden.

De professionele behandelingen zijn het begin van een Skincare programma waarin ook de thuisproducten een belangrijke rol spelen in het bereiken van resultaat. De specialistische behandelingen geven een directe verbetering van de huid. De thuisproducten zorgen er voor dat dit effect op langer termijn vastgehouden kan worden en iedere volgende behandeling een verdere verbetering kan geven. Deze samenwerking geeft de mogelijkheid om de huid optimaal gezond te maken en te houden!

Wat kunnen de huidverbeterende producten en behandelingen van ENVIRON®  voor mij betekenen?

Environ draait rond wetenschap, schoonheid en verzorging. Met de kracht van wetenschap worden producten gecreëerd die een echt verschil maken. Environ is ervan overtuigd dat de huid een leven heeft en dat vitamine A de “zuurstof” is die ze nodig heeft, om een leven lang mooi en gezond te zijn. Elke huid van man, vrouw, jong en oud heeft vitamine A nodig maar verliest deze ook dagelijks. Elke dag moet vitamine A worden aangevuld in de huid om ze er gezonder te laten uitzien.

Daarom is vitamine A het belangrijkste ingrediënt in de filosofie van Environ Skin Care. Wanneer je vitamine A combineert met andere essentiële voedingsstoffen voor de huid, zoals antioxidanten en peptiden, dan zie – en voel – je hoe de huid er mooi uit kan zien dankzij de wetenschap.

Bijzonder is het vitamin step- up system. Environ heeft dit ontwikkeld om de huid geleidelijk gewend te laten raken aan hogere doseringen vitamine A en andere ingrediënten. Dagelijks gebruik je een specifiek op jouw huidconditie afgestemd programma van verschillende producten die laag op laag aangebracht worden  zodat ieder product met hoog geconcentreerde bouwstoffen zijn specifieke bijdrage kan leveren. Stap voor stap een niveau hoger om de huid te verbeteren.                                                                    Your skin REBORN BEAUTIFUL

Wat kunnen de huidverbeterende producten en behandelingen van Circadia voor mij betekenen?

De cyclische veranderingen in ons lichaam volgens de rotatie van de aarde. Het is een vrij recente wetenschap die Chronobiologie wordt genoemd. Chronobiologie bestudeert o.a. de gevolgen van de tijd op het grootste orgaan van het lichaam: de huid. De huid wordt rechtstreeks blootgesteld aan uv-straling en toxische omgevingsinvloeden. Ze is in staat haar eigen circadiaanse ritmes te programmeren, om bescherming en herstel te genereren.

De term ‘circadiaanritme‘ zegt je misschien weinig, maar van je biologische klok heb je vast wel al gehoord. Dit genetisch bepaalde – en dus aangeboren mechanisme – regelt allerlei lichamelijke functies met een bepaalde periodiciteit.

Onze huid wordt gestuurd door zo’n circadiaanritme. Om het eenvoudig samen te vatten: overdag moet je huid beschermd worden tegen schadelijke invloeden van buitenaf en ’s nachts gaat ze in herstelmodus. Het is dus belangrijk om jouw huidverzorging hier op aan te passen. De producten en behandelingen van Circadia zijn speciaal ontwikkeld om je huid optimaal te verzorgen volgens deze principes en zelfs terug te ‘resetten’ op de normale circadiaanritmes. Dit zorgt dan weer voor een betere werking van je huidverzorging.

De professionele behandelingen zijn het begin van een Skincare programma waarin ook de thuisproducten een belangrijke rol spelen in het bereiken van resultaten. De salonbehandelingen zorgen voor directe verbetering van de huid en de thuisproducten zorgen er voor dat dit effect op langere termijn vastgehouden kan worden en dat iedere volgende behandeling een verdere  verbetering kan bereiken. Deze samenwerking geeft de mogelijkheid om de huid optimaal gezond te maken en te houden!

Wat kunnen de producten en behandelingen van Christina Cosmeceuticals voor mij betekenen?

Christina wordt in meer dan 60 landen verdeeld door partners, schoonheidsspecialisten en artsen. De ontwikkeling van de producten gebeurt door een hoogstaand team van wetenschappers en schoonheidsspecialisten. Dit team is zowel in de theoretische ontwikkeling àls praktijk geworteld en heeft de know-how om een oplossing te bieden voor ieder huidprobleem.

Elk van de Christina productlijnen is een multi-level en holistische behandeling om een bepaald huidprobleem aan te pakken. De Christina Cosmeceuticals voor thuisgebruik gaan dan ook hand in hand met professionele behandelingen. De samenwerking om uw huid te transformeren tot een stralende, gezonde en jonge huid.

Prijzen

Facial           Volledige gelaatsbehandeling 90 minuten  € 96,00

Facial Plus  Specialistische behandelcombinatie v.a. € 110,00

Treatment   Verkorte behandeling 60 minuten   € 74,00

Special         Aanvulling in de behandeling    v.a. € 25,00

Bent u geïnteresseerd in deze behandeling? Maak dan een afspraak!