Karin Verheesen Huidverbetering zaterdag 4 Mei bij RTL4 Life is Beautiful

Life-is-Beautifull-Karin-Verheesen

Dinsdag 23 April was het Markiezenhof in Bergen op Zoom het decor voor de opnames van het programma Life is Beautiful. Dit programma wordt gepresenteerd door Mariëlle Bastiaansen, gezondheidsdeskundige Erik-Alexander Richter en chef-kok Lisette Rovers.

Verantwoorde voeding, gezondheid, lifestyle en uiterlijke verzorging zijn de onderwerpen waar aandacht aan wordt besteed. Voor het stukje uiterlijke verzorging had ik mijn behandelstoel op een bijzonder plekje deze dag staan, de hofzaal van het Markiezenhof was voor een dag omgetoverd in een opnamestudio!

De huidverbeterende HydraFacial behandeling heb ik toegepast waarbij ik Erik-Alexander in het kort uitleg geef over de sinds November 2012 in mijn praktijk toepasbare behandeltechniek.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie