Een gloednieuw jaar stappen we weer in!

Heerlijk om verder te mogen gaan in het optimaliseren van jouw huidconditie!
Ik kijk uit naar de mooie resultaten die we gaan bereiken en hoop jou weer met regelmaat een ontspannen “oplaadmoment” te kunnen geven.

Verschillende trainingen staan al weer op de planning, nieuwe interessante inzichten en technieken om mij in te gaan verdiepen. Daarnaast de nascholingen om bestaande technieken en kennis te “updaten” en te verfijnen.

Zolang er minder zon is, zo’n ongeveer tot april, kunnen de intensieve behandelingen nog toegepast worden. Hèt moment om extra door te pakken voor verbeteren van huidtextuur, lijntjes/rimpeltjes, littekens, grove poriën, pigmentvlekken. Plan nu een kuur in voor micro needling, peelingen of laat in deze periode storende plekjes verwijderen zoals steelwratjes, bindweefsel bultjes, gesprongen bloedvaatjes en/of pigmentvlekjes.

Met de Transformage massage had ik al mooie mogelijkheden om intensief te werken aan spierweefsel, bindweefsel en lymfedrainage. De Nazorov behandeltechniek komt daar nu bij…nog meer “spiertraining” om het gezicht te hermoduleren! Deze behandeltechnieken die in kuur verband worden toegepast kunnen het hele jaar toegepast worden.

Daarnaast komen er dit jaar weer verschillende “beleefmomenten” waar je aan deel kunt nemen zoals jane iredale “see whats new for you” event, face fitness at home workshops en follow-up huidanalyse.

Vorig jaar al opgestart en dit jaar verder uitrollen…de webshop!
De webshop gaat een prominente rol spelen in het behandelen op afstand.
Vanwege drukte in de praktijk heb ik minder mogelijkheden om nieuwe klanten te begeleiden met behandelingen. Op “afstand behandelen” zet ik al regelmatig in en kan ik nu verder uitbreiden.

Steeds vaker hoor ik dat via tiktok ed veel promotie over huidverzorging en producten voorbij komt. Adviezen die door wellicht enthousiaste personen gegeven worden en door velen klakkeloos opgevolgd worden. Jammergenoeg zie ik vaker huidproblemen veroorzaakt door verkeerd inzetten van producten. Zorgelijk vind ik dat. Passende huidzorg en adviezen haal je bij een gediplomeerd professional. Wees zuinig op jouw huid!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie