Behandelen van lijntjes, rimpeltjes, onzuivere – acnegevoelige huid, vale gedehydrateerde  huid met Hydrafacial™

De gezondheid van de huid wordt verbeterd met de  HydraFacial™  behandeltechniek en is geschikt voor alle huidtypen, in het bijzonder voor de probleemhuid. De behandeling kan eenzijdig worden ingezet of een kuur wordt toegepast voor het verbeteren van de huid(problemen). Om de gezondheid van de huid te behouden en/of verder te verbeteren is het aanbevolen ieder maand een HydraFacial™  toe te laten passen.

[youtube height=”315″ width=”560″]http://www.youtube.com/watch?v=lkUoe8i21c4[/youtube]

HydraFacial™  is een hydradermabrasie behandeling waarin de huid een peeling ondergaat met vloeistoffen. De huid wordt ontdaan van oude opgestapelde huidlagen en onzuiverheden. Daarnaast worden vitamines, antioxidanten en hyaluronzuur diep in de huid gebracht. De huid is zacht, verfrist, ontdaan van onzuiverheden en heeft een gezonde uitstraling.

In klinische studies, uitgevoerd door vooraanstaande artsen in Amerika, bleek de HydraFacial™ al te voorzien in veel betere resultaten dan vele andere vormen van huidverjonging. In amper twee jaar tijd veroverde dit unieke systeem de medisch/esthetische markt in Amerika en won het de felbegeerde medical/aesthetic award: “The best of the best”.

Waarom kiezen voor Hydrafacial?

  • 4-in-1 technologie: Peeling, Dieptereiniging, Hydratatie en Beshermen van de huid met een cocktail van vitamines en anti-oxidanten
  • Onmiddellijk en langdurig resultaat
  • Effectief voor ieder huidtype, verbetering van de vette, onzuivere, droge, vale, verouderde huid, huid met pigmentvlekken, oneven huidteint.
  • Bevordert de algemene gezondheid van de huid

Hoe het werkt

Vortex-cleansing

Vortex Cleansing™
De HydroPeel® tip hydrateert de huid met rijke serums, reinigt tot diep in de poriën, verzacht en verwijdert onzuiverheden.

Hydropeel exfoliation

HydroPeel® Exfoliation
De gepatenteerde HydroPeel® tip heeft meerdere kanten waardoor oude huidcellen verwijderd worden.

Vortex-extraction

Vortex Extraction™
Het vortex effect is gecreëerd om eenvoudig zwarte puntjes, puistjes en ‘sebum’ los te weken en te verwijderen voor een snelle en pijnloze opname.

Vortex-fusion

Vortex Fusion™
Het unieke ontwerp brengt hydraterende oplossingen en essentiële antioxidanten in de huid, verbetert zichtbaar hyperpigmentatie, vette huid, fijne lijntjes en rimpels.

Ook voor u?

Vortex-fusion

De HydraFacial™ behandeling is geschikt voor alle huidtypes en is bijzonder effectief gebleken bij:

• Een vermoeide en vale huid
• Gedehydrateerde en gevoelige huid
• Rijpere huid met verslapping
• Rimpels, lijntjes, kraaiepootjes
• Pigmentvlekken
• Een door de zon beschadigde huid
• Rokershuid
• Grove poriën en mee-eters
• Onzuivere huid en acné

De behandeling in mijn praktijk

In mijn praktijk is het gebruikelijk om voorafgaand aan de behandeling een  adviesgesprek te laten plaats vinden. Tijdens dit gesprek wordt er door middel van huidanalyse apparatuur naar uw huid gekeken. Daarnaast bespreken ik samen met u uw huidwensen. U krijgt advies over de behandelingen die toegepast worden in mijn praktijk , uw thuisverzorging en huidverbetering van binnenuit met Nutricosmetics van LavieSage en voeding. Een HydraFacial™ behandeling in mijn praktijk start met een korte massage en wordt afgesloten met Lichttherapie. Uw behandeling kan (tegen meerprijs) uitgebreid worden met aanvullende technieken/producten.

Prijzen

HydraFacial ™   behandeling inclusief lichttherapie € 134,00

HydraFacial ™   Diamond behandeling inclusief lichttherapie € 149,00

HydraFacial ™   Dermabuilder™  behandeling inclusief lichttherapie € 149,00

Bent u geïnteresseerd in deze behandeling? Maak dan een afspraak!