Visie en werkwijze

De huid weer gezond maken

Een droge – vochtarme huid, eczeem, lijntjes, rimpels, verslapte huid, pigmentvlekken, acne, rosacea, couperose, littekens. In mijn praktijk zijn er verschillende mogelijkheden om uw huid zichtbaar en langdurig te verbeteren. Mijn werkwijze is de huid weer gezond maken. De producten die ik hiervoor inzet zijn PRIORI®, HYDRAFACIAL™, DERMAROLLER™ en LAVIESAGE, allen ontwikkeld op het stimuleren van het zelfherstellend vermogen van de huid. Met het behandelplan wordt er rekening gehouden met uw specifieke huidwensen, uw huidtype en het te besteden budget. Geen enkele huid is hetzelfde, het behandelplan wordt specifiek op uw huidconditie en wensen afgestemd.

De start

Tijdens de eerste kennismaking wordt door middel van huidanalyse apparatuur, de Skinscanner, gekeken naar uw huidconditie. U krijgt uitgebreid informatie over de mogelijkheden om uw huid te verbeteren. De optimale resultaten komen tot stand door 3 werkwijzen;

  • Een op uw huid afgestemd thuisbehandelplan met producten voor dagelijks gebruik
  • Huidverbeterende behandelingen toegepast in mijn praktijk
  • Inzet van Nutricosmetics en voedingsadviezen (de gezonde huid van binnenuit)

U begint 2 weken voorafgaand van uw behandeling met het gebruik van de thuisproducten zodat uw huid aan de actief werkende bestanddelen kan wennen.

De behandelingen

Het behandelprogramma start  met een kuur van 3 tot 6 wekelijkse behandelingen, waarmee het zelfgenezend vermogen en het verbeteren van uw huid opgestart wordt. De verkregen resultaten worden in een behandelritme  onderhouden en voortgezet.

Het behandeljaarplan

Tijdens de kennismaking maak ik een op uw huid afgestemd behandelprogramma. Het is mogelijk om dit behandelprogramma in een jaarplan uit te zetten. Hierbij wordt een maandelijks bedrag (het totale bedrag van het behandelprogramma gedeeld door 12) via automatische incasso afgerekend. Naast het behandeljaarplan ontvang u privileges* in de vorm van waardebonnen.

* afhankelijk van het totale bedrag van het behandelprogramma