Ontdek de kracht en macht van Transformage®

Onze mimische spieren worden nauwelijks tot niet gebruikt, wanneer je ouder wordt zie je dat hierdoor en door andere factoren de huid minder “levendig” er uit gaat zien. Door minder stevig bindweefsel en verminderde aanmaak van nieuw collageen en elastine ontstaan er rimpels en worden gezichtscontouren slapper.

Kies voor een methode die meer doet dan alleen “opvullen” en verfraaien.  Bijzonder van de Transformage® massage is dat de huid zelf aangezet wordt tot verbetering wat een mooi en langdurig resultaat geeft.

Resultaten van de Transformage® massage:

• Verbeterde huidconditie
Doordat afvalstoffen in de huid worden losgemaakt en afgevoerd, is de huid in staat beter vocht te binden en krijgt daardoor meer volume.
Tevens verbetert de doorbloeding waardoor de huidcellen bouwstoffen en zuurstof krijgen voor onderhoud en vernieuwing.

• Versteviging, Verjonging en minder rimpels
Oud beschadigd bindweefsel wordt vervangen door nieuw stevig en veerkrachtig bindweefsel, collageen en elastine.

• Lifting en contourverstrakking
De aanhechting van de huid op de spieren wordt verbeterd waardoor de huid wordt gelift en er een strakkere en jongere uitstraling wordt gecreëerd.

Met TRANSFORMAGE® massage kies je voor natuurlijke huidverbetering! 
Transformage® is geschikt voor de man en vrouw die investeert in een gezonde huid en er mooi en vitaal uit wil blijven zien.
De krachtige anti-aging massage bestaande uit een een combinatie van 3 technieken:

  • Manuele lymfedrainage
  • Diepe weefselpressuur
  • Bindweefselmassage met de cupping techniek

Het resultaat van Transformage® is een gelifte huid, die steviger, jeugdiger en veerkrachtiger aanvoelt, goed gehydrateerd en zijdezacht is.

TRANSFORMAGE® KUUR 
Een Transformage® kuur omvat 6 tot 15 behandelingen, afhankelijk van de huidconditie. Gecombineerd met de voedings- en suppletie adviezen die u (vrijblijvend) kunt verkrijgen worden optimale resultaten bereikt.

Prijzen:  vanaf € 75,00  Bij een kuur van tenminste 6 behandelingen ontvangt u gratis ondersteunende suppletie (LavieSage Skollagen).

Bent u geïnteresseerd in deze behandeling? Maak dan een afspraak!