Geen huid is hetzelfde, daarom adviseer ik om voor aanvang van de eerste behandeling een intake gesprek in te plannen. Tijdens het intake gesprek wordt een huiddiagnose met de Skinscanner gemaakt en gekeken naar uw huidwens. Waar wilt u de huidverbeterende behandelingen op richten? Heeft u een droge, vale huid? Een onzuivere huid en/of acne? Eczeem, Rosacea, Psoriasis? Littekens? Last van pigmentvlekjes? Rimpeltjes en lijntjes?

In mijn praktijk werk ik met de merken PRIORI®   HydraFacial   Beauté Pacifique   JanMarini   Mesoline®   zodat voor ieders individuele behoefte een passende behandeling en thuisverzorging voor handen is.

2

Wat kunnen de huidverbeterende producten en behandelingen van PRIORI®  voor mij betekenen?

PRIORI® is wereldwijd leider op het gebied van innovatieve gepatenteerde anti-aging technologiën, die uitsluitend aan professionals geleverd worden. PRIORI® komt van het Latijnse woord “a priori” en betekent  “van oorzaak tot effect”. Dit beschrijft precies hoe de producten werken, de oorzaak van het huidprobleem en/of huidveroudering wordt aangepakt, het zelfherstellend vermogen van de huid wordt verbeterd waardoor echte, langdurige resultaten worden bereikt.

PRIORI® behandelt de belangrijkste huidaandoeningen in vijf eenvoudige, korte huidverzorgingsprogramma’s: Acne, Zonschade, Huidveroudering, Gevoelige of Droge huid.

De professionele behandelingen zijn het begin van een Skincare programma waarin ook de thuisproducten een belangrijke rol spelen in het bereiken van resultaten. De salonbehandelingen zorgen voor directe verbetering van de huid en de thuisproducten zorgen er voor dat dit effect op langere termijn vastgehouden kan worden en dat iedere volgende behandeling een verdere  verbetering kan bereiken. Deze samenwerking geeft de mogelijkheid om de huid optimaal gezond te maken en te houden!

Prijzen

PRIORI®  peeling v.a € 90,00

PRIORI®  treatment v.a € 68,50

PRIORI®  acne treatment v.a € 52,50

Bent u geïnteresseerd in deze behandeling? Maak dan een afspraak!